Friday, October 31, 2008

Are you ready For Halloween???



I am ready and my costume will be a witch ....

Why a witch ???

To deal with some evils!!

See you Tonight!

Friday, October 24, 2008

Buisness trip

Dear friends i will be absent from Friday 24 October to Friday 31 of October 2008 for a business trip, so i can't blog and i can’t receive your mails wait my reply for your e mails next week and my Blog as well !!!!!

regards

Thursday, October 23, 2008

RATATOUILLE



Yesterday I was babysitting my friends twins, but in a rainy day the best way to entertain them is a Movie, that’s why I bring with me Ratatouille we loved it it is a best movie of 2007, we saw it twice and when they sleep I saw it again.. this rat is sooo cute

Wednesday, October 22, 2008

I hate rules!!!

Everyone breaks the rules now and again and when they do they always have an excuse
It is true…
Everyone has a reason for not following the rules
Even the people who are meant to enforce them…

Tuesday, October 21, 2008

Monday, October 20, 2008

Coq au vin



Hier je me suis reveillee d'une bonne humeur et j'avai envie de cuisiner un plat que j'adore Coq au Vin,j'ai fais le desordre complet dans la cuisine de ma mere :) mais c'ete super Bon, si vous aimez la cuisine.. Prenez les ingredients et faites le tresssssssssssss bon


Ingrédients :

1 gros coq coupé en morceaux 150 g de lard de poitrine maigre 1 cuillerée à soupe bombée de farine 2 cuillerées à soupe de marc de Bourgogne 1 verre d'eau 1 cuillerée à soupe de concentré de tomates sel poivre 2 douzaines de petits oignons 30 g de beurre 250 g de champignons de Paris Marinade: 1 bouteille de Bourgogne rouge corsé 2 cuillérées à soupe d'huile 1 oignon 1 échalote 1 carotte en rondelles 2 gousses d'ail 3 clous de girofle Quelques grains de poivre 1 bouquet garni
Recette :

Cette recette demande une préparation la veille, la volaille devant mariner pendant 12 à 24 h. Marinade: Coupez le coq en morceaux. Dégraissez-les au maximum en réservant la graisse. Mettez-les à mariner avec les éléments de la marinade pendant 12 à 24 h.


Cuisson:

Mettez le lard dans une casserole d'eau froide. Portez à ébullition. Laissez cuire 5 mn. Egouttez et épongez. Coupez le lard en morceaux. Dans une cocotte, sur feu doux, mettez la graisse du coq coupée en petits dés et les lardons. Laissez blondir 10 mn environ. Ajoutez alors les morceaux du coq (à l'exception du foie), bien égouttés et épongés. Faites-les blondir de tous côtés. Saupoudrez de farine. Laissez brunir sur feu vif. Arrosez alors de marc. Faites flamber sur le feu. Ajoutez les aromates de la marinade, bien égouttés. Mélangez 2 ou 3 mn sur feu vif, puis mouillez avec le vin de la marinade, un verre d'eau et le concentré de tomates.

Salez et poivrez. Couvrez. Laissez mijoter très doucement de 1 h à 1 h 30. Pendant ce temps, dans une petite casserole, sur feu doux, faites dorer les petits oignons pelés, dans la moitié du beurre. Ajoutez-les au contenu de la cocotte. Poursuivez la cuisson pendant une heure.

Faites sauter les champignons en quartiers avec un peu de beurre pendant quelques minutes. Ajoutez-les dans la cocotte pour le dernier quart d'heure de cuisson. Au moment de servir, disposez les morceaux de coq dans un plat creux chaud, avec les champignons et les lardons. Tenez au chaud. Laissez bouillir la sauce restée dans la cocotte sur le feu. Ecrasez le foie du coq à la moulinette. Incorporez-le à la sauce hors du feu, en mélangeant vivement. Versez aussitôt sur le plat et servez.

Friday, October 17, 2008

My Angel !

There's an Angel on my shoulder, here tonight Making sure that I'm alright When I'm falling fast, you rescue me, you love unconditionally And when I'm cold and so alone Back in your arms I feel at home I pray that you will always be, A guardian Angel

When I'm falling fast, you rescue me, you love unconditionallyAnd when I'm cold and so alone Back in your arms I feel at home I pray that you will always be, A Guardian Angel Sent for me

Thursday, October 16, 2008

Hushhhhhhhhh it is a SECRET



If you need any help or any positive energy you have to get this book....
I have it as a gift on my birthday, i donno why that person gave it to me!!
But anyway it is a good book, if you feel down Read it! or even if you have time cause i read it in my break time at work it tooks me 3 hours ..It is better than loging to Facebook or chating on MSN

trust me

:)

Wednesday, October 15, 2008

Picasso in Paris


Picasso et les maîtres

Galeries nationales du Grand Palais

8.10.08 - 2.02.09

Tuesday, October 14, 2008

What is trust?


Trust is a fragile thing. Once earned, it affords us tremendous freedom. But once trust is lost, it can be impossible to recover. Of course the truth is, we never know who we can trust. Those we're closest to can betray us, and total strangers can come to our rescue. In the end, most people decide to trust only themselves. It really is the simplest way to keep from getting burned.

Monday, October 13, 2008

Thursday, October 9, 2008

James Blunt in lebanon



If you are fan of him

You could not see him In paris !!!

You will be in lebanon on February 28?

You can see him live in beirut!

You are lucky...........

Wednesday, October 8, 2008

My best starter



Before starting my working day or even my ordinary day i have to get my starter of the day, my best cup off coffe.. after that you can tell me Bonjour!

How you start your day?

Tuesday, October 7, 2008

The Storm.



Every storm brings with it hope that somehow by morning everything will be made clean again, and even the most troubling stains would have disappeared ... so we wait for the storm to pass, hoping for the best even though we know in our hearts some stains are indelible nothing can wash them away

Thursday, October 2, 2008

Benjamin SIKSOU est la STAR



Pour moi oui il est la star d'une voie unique et rare il me rapelle les anciens comme SINATRA ...j'attend son nouveau album qui dois etre le N 1 Paris